Καλαμάτα: 32 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό της κόρης του

262


Ποινή κάθειρξης 32 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Κακουργιοδικείο Κυπαρισσίας στον 43χρονο πατέρα αλβανικής καταγωγής που το περασμένο Πάσχα είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, κατηγορούμενος για τον βιασμό της κόρης του από την ηλικία των 12 ετών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με τον 43χρονο πατέρα να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ερχόμενος αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το βιασμό της ίδιας της κόρης του από τα 12 μέχρι και τα 16 πέρυσι το Πάσχα που το κορίτσι τελικά αποκάλυψε όλα αυτά τα φρικτά που βίωνε.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε όταν ο 43χρονος προσπάθησε να ασελγήσει και σε βάρος μιας φίλης της κόρης του. Ετσι μαζί με τη μητέρα της και συγγενείς τους πήγαν στην Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν.

Οι ποινές που του επιβλήθηκαν είναι για το βιασμό της κόρης του 15 χρόνια κάθειρξη, για κατάχρηση ανηλίκου (της κόρης του) 15 χρόνια, για αιμομιξία 5 χρόνια, για ενδοοικογενειακή βία 3 χρόνια για κάθε παθόντα, για παράνομη κατακράτηση 2 χρόνια, και για κατάχρηση ανηλίκου (φίλη της κόρης του) 8 χρόνια κάθειρξη, με την συνολική ποινή να διαμορφώνεται στα 32 χρόνια. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και όσα του καταλογίζονται.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο 43χρονος που βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 χρόνων συνελήφθη πέρυσι στις αρχές Μαΐου και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για βιασμό, ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία.

Η αλβανική οικογένεια ζούσε στην Καλαμάτα. Ο κατηγορούμενος πατέρας έδερνε και κακοποιούσε και τη μητέρα. Η κόρη του, ηλικίας 16,5 χρόνων πέρυσι το Μάιο, δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα. Ο πατέρας είχε γίνει βίαιος και επιθετικός επειδή η μικρή είχε βγει με φίλες της πιο πριν.

Στις αρχές του Απριλίου -όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της “Ε” για τη σύλληψη και την προφυλάκισή του- ο 43χρονος είχε προσπαθήσει να ασελγήσει σε μία από τις φίλες της κόρης του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που η έφηβη μοιράστηκε με τη φίλη της τους αλλεπάλληλους βιασμούς σώματος και ψυχής που δεχόταν από τον πατέρα της.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη, η μητέρα την πήρε μαζί με το άλλο της παιδί και έφυγαν από το σπίτι. Πήγαν και στην Αστυνομία, και αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον πατέρα ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.