Ο Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος-Ποινικολόγος, Coach και πρόεδρος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, συνεχίζει την κοινωνική στήριξη μέσω του διαδικτυακού Κύκλου Οργανικής Αυτογνωσίας, ως μέσου αντιμετώπισης και της κοινωνικής απομόνωσης

Με πολύ ιδιαίτερο τρόπο ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, η πρώτη ενότητα διαδικτυακών συναντήσεων του Κύκλου Οργανικής Αυτογνωσίας της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, που διευθύνει ο Δικηγόρος, Coach και πρόεδρός της Κυριάκος Κόκκινος.

Καλεσμένος μας αυτή τη φορά ήταν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας Πέτρος Καψάσκης.

Ο κύκλος επεξεργάστηκε με ιδιαίτερο βιωματικό τρόπο, βασισμένο στις αρχές του Συστημικού Οργανικού Coaching, της Ελληνικής Φιλοσοφίας και του Ορθοδόξου πνευματικού βιώματος, το μεγάλο ζήτημα του Θυμού. Πολύ επίκαιρο ζήτημα, καθώς οι συνθήκες περιορισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid19, δοκιμάζουν τις αντοχές του νευρικού συστήματος της ανθρωπότητας και τα όρια και την ποιότητα των σχέσεων.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε μήνυμα στο kokkinosinterlaw@gmail.com. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της ομάδας, στον καλεσμένο μας Πέτρο Καψάσκη και στον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά Νικήτα Ασημακόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συστημικών Μελετών για την πάντα ενεργητική και θετική συμβολή σας.

Περισσότερα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το όραμα και τί σημαίνει Οργανικότητα και επομένως και Συστημικό Οργανικό Coaching, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ ΕΔΩ!

To Top