Θεσσαλονίκη: Σε δίκη η υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας – Στο εδώλιο και επιχειρηματίας

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, παραπέμπονται να δικαστούν για βαριά αδικήματα η 34χρονη που συνελήφθη για την απαγωγή και την κακοποίηση του παιδιού και ο 41χρονος επιχειρηματίας φίλος της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας τον περσινό Ιούνιο, έξω από το σχολείο της, στη Θεσσαλονίκη, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς η υπόθεση οδηγείται σε δίκη.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, παραπέμπονται να δικαστούν για βαριά αδικήματα η 34χρονη που συνελήφθη για την απαγωγή και την κακοποίηση του παιδιού και ο 41χρονος φίλος της, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφτηκε στο τελευταίο στάδιο της έρευνας.

 

Με το βούλευμα, η 34χρονη παραπέμπεται να δικαστεί για:

  • αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες
  • έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
  • βιασμό ανηλίκου
  • γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο και
  • διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο

Ο 41χρονος επιχειρηματίας φίλος της παραπέμπεται να δικαστεί για:

  • συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες και
  • συνέργεια σε έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Σε δίκη η απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας - Στο εδώλιο και επιχειρηματίας

Το βούλευμα υιοθετεί την εισαγγελική πρόταση για όσα έγιναν με την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από την 34χρονη αλλά και τη χορήγηση ναρκωτικών στην ανήλικη. Εκτενής αναφορά γίνεται στη φερόμενη συμμετοχή του 41χρονου επιχειρηματία φίλου της, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφτηκε με δεύτερη ανακριτική έρευνα.

Το δικαστικό συμβούλιο στην απόφασή του κατέληξε ότι ο φίλος της 34χρονης ήταν στο διαμέρισμα, όπου κρατήθηκε το παιδί, όπως φάνηκε από δείγμα γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε πόμολο μπαλκονόπορτας.

Ο 41χρονος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την απαγωγή του παιδιού, αποδεχόμενος, πάντως, ότι την πληροφορήθηκε, ενώ η 34χρονη ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην 11χρονη, ούτε την κακοποίησε.

 

 

To Top