Λάρισα: Κάθειρξη 28 ετών σε πατέρα 4 κοριτσιών που ασελγούσε στις ανήλικες ανιψιές του

108

Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς σε έναν 50χρονο κατηγορούμενο για απόπειρες αποπλάνησης ανή­λικης, κατάχρησή ανηλίκων κοριτσιών, όπως και για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συγκεκριμένα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε την Παρασκευή σε συνολική κάθειρξη 28 ετών  έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές, παιδιά ομοε­θνών του.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο 50χρονος σε βάρος του πρώτου κοριτσιού, μιας 6χρονης, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της, αλλά με το αυ­τοκίνητό του την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φι­λήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος παραιτήθηκε της προσπάθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», όταν η  6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος «συστηματικά» ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χω­ράφια, «ικανοποιούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο οι μητέρες των κοριτσιών, η μία με δάκρυα σια μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα κορίτσια τους για να αφήσουν άφωνους τους τακτικούς και λαϊκούς δικαστές, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική δια­δικασία

«Ψύχραιμος» ο κατηγορούμενος, έχοντας ομολογήσει τις πράξεις του σε βάρος της 7χρονης και αρνούμενος την κατηγορία σε βάρος της 6χρονης, ζήτησε «συγγνώμη» όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε, «ένας πατέρας με 4 κορίτσια πως μπορούσατε να το κάνετε αυτό»;

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας όπως αναφέρει το onlarissa.gr, επικαλούμενο την «Ελευθερία», τον κήρυξε τελικά ένοχο για τρεις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική κάθειρξη 28 ετών (εκτιτέα τα 20 έτη) και χρηματική ποινή 36.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο 50χρονος να επιστρέψει στις φυλακές.

http://directnews.gr/dikastika/113094-larisa-katheirksh-28-eton-se-patera-4-koritsion-pou-aselgouse-stis-anhlikes-anipsies-tou