ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο δικηγόρος που νίκησε (και κατήργησε) το Covid Pass…

169

Η κυβέρνηση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης δεν πρόκειται να εφαρμόσει το πάσο για τον COVID-19. Ο Βόσνιος δικηγόρος Mirnes Ajanović είναι αυτός που νίκησε την κυβέρνηση που ήθελε να εισαγάγει το Covid Pass.

Χάρη στις νομικές του δεξιότητες και τις συνταγματικές του γνώσεις και χάρη στα επίσημα έγγραφα της Pfizer, ο Mirnes Ajanovic κατάφερε να νικήσει την κυβέρνηση και να την αποτρέψει από την εισαγωγή του Covid PASS.

Η λοίμωξη COVID-19 της Βοσνίας μειώνεται και δεν θα υπάρχουν υποχρεωτικά διαβατήρια Covid, για τους Βόσνιους πολίτες.

Ο Mirnes Ajanovic, πέτυχε με τη βοήθεια του Συντάγματος της Βoζνίας Ερζεγοβίνης, νόμων και ποινικών διώξεων, απτές αποδείξεις, ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μεταδίδουν τον ιό με τον ίδιο τρόπο όπως οι μη εμβολιασμένοι και ότι είναι παράλογο να καθιερωθεί πιστοποιητικό Covid PASS και ανάγκασε την κυβέρνηση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, να αποσύρει το διάταγμα και τα καντόνια να παραιτηθούν από την εισαγωγή “ολοκληρωτισμού και διακρίσεων” σε βάρος των πολιτών.

Μια οντότητα στη Βοσνία, η Δημοκρατία Σέρπσκα, δεν ανακοίνωσε ποτέ την εισαγωγή πιστοποιητικών Covid, διατηρώντας την ελευθερία της.

Επιμέλεια: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι