Στη φυλακή θα οδηγηθεί 32χρονος που κατηγορείται για κλοπές, καθώς η έφεσή του απορρίφθηκε ως ανυποστήρικτη.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, είχε συλληφθεί για κλοπές που φέρεται να διέπραξε το χρονικό διάστημα από 18 έως 21-03-2017 στην Κάλυμνο.

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι αφαίρεσε, κατά περίπτωση, από τρία καταστήματα στην Κάλυμνο καταγραφικό μηχάνημα και χρηματικό ποσό. Το μηχάνημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ ο 32χρονος παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστη που διαπράττει κλοπές κατά συνήθεια.

Η υπόθεσή του αυτή, εκδικάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2018 από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων (μεταβατικό Κω) το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής, ο 32χρονος άσκησε έφεση, η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί χθες, ωστόσο απορρίφθηκε ως ανυποστήρικτη αφού ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε ενώπιον του δικαστηρίου. Έτσι ο 32χρονος διατηρεί τα 5 έτη κάθειρξης που του έχουν επιβληθεί πρωτόδικα.

To Top