Βόλος: Καταδίκη για πατέρα που ανάγκαζε την 10χρονη κόρη του να γδύνεται μπροστά του και ασελγούσε σε βάρος της

101

Ο 41χρονος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 5 ετών χωρίς αναστολή.

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα μίας ανήλικης στον Βόλο έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των αποτρόπαιων περιστατικών, που σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση, που απασχόλησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αφορούσε έναν 41χρονο, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε δύο περιπτώσεις το 2018 όταν η κόρη του ήταν μόλις 10 ετών την ανάγκαζε να βγάζει τα ρούχα της στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω της!

Βόλος σεξουαλική κακοποίηση: Απών από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η μητέρα του κοριτσιού 34 χρόνων, που κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές περιόδους, τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της, και που επιβεβαίωσε και το κορίτσι, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.

Βόλος

freepik

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί , ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των 9 ετών.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή και έφεση, οπότε εάν βγει ένταλμα και συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.