Κρήτη-σπίτι κολαστήριο: 4 ανήλικες αδελφές βίωσαν μαρτύρια από την μάνα τους και τον εραστή της – Τι αποφάσισε το δικαστήριο

94

Τις κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς νερό και φαγητό, με ένα δοχείο για να κάνουν την ανάγκη τους, τις τρομοκρατούσαν για να παριστάνουν τις χαρούμενες.

Κρήτη-σπίτι κολαστήριο: Δεν το χωρά ανθρώπου νους το μαρτύριο που πέρασαν 4 ανήλικα κορίτσια από την ίδια τη μάνα τους και τον εραστή της.

Τα όσα περιγράφουν ότι έζησαν κοντά στη μητέρα τους στο σπίτι του εραστή της, σε χωριό του Ηρακλείου, είναι γροθιά στο στομάχι.

Στο γράμμα της μεγαλύτερης κόρης προς την παιδοψυχίατρο αποτυπώνεται το δράμα των τεσσάρων αδερφών για την κακοποίηση που υπέστησαν επί μήνες σε αυτό το σπίτι-κολαστήριο, με ξύλο και εξευτελισμούς.

Κρήτη-σπίτι κολαστήριο

FREEPIK

Βίωσαν μαρτύρια από την μάνα τους και τον εραστή της

Αποτυπώνεται όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, και η απογοήτευση της ανήλικης: γιατί η «μαμά» (βάζει τη λέξη σε εισαγωγικά) δεν αντέδρασε και δεν τις προστάτευσε.

Τα παιδιά, τουλάχιστον τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, μιλούν για ξυλοδαρμούς με σφαλιάρες στο πρόσωπο και ματωμένες μύτες. Αναφέρουν ότι ο 59χρονος τις εξανάγκαζε να τις πλένει γυμνές μπροστά σε δύο φίλους του αλλά και ενώπιον της μητέρας τους. Τις κλείδωνε για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς νερό και φαγητό, με ένα δοχείο για να κάνουν την ανάγκη τους, τις τρομοκρατούσε για να παριστάνουν τις χαρούμενες. Εναπόθετε κόπρανα σε πιάτο και απειλούσε να τα ταΐσει στη μικρότερη.

Κρήτη-σπίτι κολαστήριο

freepik

Κρήτη-σπίτι κολαστήριο: Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Ασύλληπτες καταστάσεις περιγράφηκαν στο δικαστήριο. Οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες και εμφανίζονται να μην κατανοούν τα όσα αποδίδονται σε βάρος τους. Το δικαστήριο ωστόσο ήταν αμείλικτο. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 7,5 και 8,5 ετών αντίστοιχα και οδηγήθηκαν στη φυλακή.