Στη φυλακή θα οδηγηθεί, με βάση δικαστική απόφαση, 54χρονος, ο οποίος είχε μετατρέψει σε «κόλαση» τη ζωή της πρώην συζύγου του και των παιδιών του στη Σκιάθο, με βία, ξύλο, τρομοκρατία και απειλές.

Το δικαστήριο που εκδίκασε την Πέμπτη την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποφάσισε να απαλλάξει μητέρα και παιδιά από τον  «εφιάλτη» τους, καταδικάζοντας τον κατηγορούμενο, που  έσπαγε πόρτες και παράθυρα πετώντας γλάστρες και χτυπούσε τα μέλη της οικογένειας,σε φυλάκιση 3 ετών και 5 μηνών.

Συγκεκριμένα, έκρινε τον 54χρονο ένοχο για εξύβριση, οικογενειακή απειλή ενδοοικογενειακή βλάβη, σε ανίκανο άτομο, σωματικές βλάβες και φθορές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, με βάση τη δικαστική ετυμηγορία ο καταδικασθείς, που δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την επιβληθείσα ποινή.

Ο 54χρονος δεν άφηνε ήσυχη την οικογένειά του και πολλές φορές επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγό του με γροθιές, με την οποία είχε χωρίσει. Θύματα ήταν και τα παιδιά του. Στην 30χρονη κόρη του δεν δίστασε να επιτεθεί και να την χτυπήσει με μπουνιές ενώ είναι σοβαρά άρρωστη.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να απειλούσε να τους σκοτώσει εάν κατέθεταν μήνυση εναντίον του, ενώ τις πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε φέρεται να τις τέλεσε τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο του 2020 καθώς και τον Αύγουστο του 2021.

To Top