Απόλυτη ανατροπή σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο: Η ζήλεια, το… facebook και η απόφαση της Εισαγγελέως

108

Αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλεια γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο facebook

Βόλος ενδοοικογενειακή βία: Απόλυτη ανατροπή σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας καθώς αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλεια της γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο facebook, στο πλαίσιο μη ομαλής συμβίωσης του ζευγαριού. Μάλιστα μετά την καταγγελία τα δυο παιδιά του ζευγαριού φιλοξενήθηκαν από τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου και η γυναίκα σε Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Βόλος ενδοοικογενειακή βία

unsplash

Βόλος ενδοοικογενειακή βία: Η απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων

Συγκεκριμένα χθες η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους στέγη.

Βόλος ενδοοικογενειακή βία

Pixabay

Η ζήλεια και το… facebook

Σύμφωνα πληροφορίες, όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών, η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες στο FB και ψευδώς (ίσως και λόγω μη γνώσης Ελληνικών) είχε καταθέσει αρχικά ότι την χτυπούσε (τη μια έλεγε ναι και την άλλη όχι)…

Αρχικα η γυναίκα πήγε στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μ. Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέα Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη γυναίκα και τα παιδιά.

Βόλος ενδοοικογενειακή βία

pixabay

Η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να τα «φουσκώσουν» για να φύγουν από τον πατέρα τους.

Όταν όμως είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, ξεκαθαρίστηκε η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι να επιστρέψουν γυναίκα και παιδιά κοντά στον σύζυγο και πατέρα τους.