Αδιανόητη καταγγελία: “Φάμπρικα” ψευδών γνωματεύσεων από παιδοψυχολόγο για ασέλγεια μπαμπάδων στα ανήλικα παιδιά τους

Αποτελούσαν “όχημα” για να κατηγορηθούν αδίκως και να χάσουν την επικοινωνία ή και την επιμέλεια των παιδιών.

Μία απίστευτη βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων καταγγέλλεται πως είχε στήσει παιδοψυχολόγος της Αθήνας. Με τις γνωματεύσεις πιστοποιούσε ασέλγεια από πατέρες στα ανήλικα τέκνα τους και στη συνέχεια οι μητέρες τις χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν μηνύσεις και να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες σε βάρος των συζύγων τους.

Ήδη, έχει καταγγελθεί από 11 συνολικά μπαμπάδες σε όλη τη χώρα για την έκδοση τέτοιων ψευδών γνωματεύσεων. Μάλιστα, οι 11 μπαμπάδες δείχνουν αποφασισμένοι να διαμορφώσουν κοινό μέτωπο για να αναδείξουν την υπόθεση.

βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων

Freepik

Όπως δήλωσε στο pelop.gr εκπρόσωπός τους από την Αθήνα, η συγκεκριμένη επιστήμονας εκδίδει γνωματεύσεις για δήθεν «ασέλγειες» μπαμπάδων στα παιδιά τους, και μέχρι σήμερα όλοι οι πατεράδες έχουν δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και έχουν παραδοθεί «λευκοί» στην κοινωνία.

Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων με μία τόσο σοβαρή – για έναν πατέρα- κατηγορία. Μάλιστα σύντομα θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας ως όπλο τους τις αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Η «φάμπρικα» της παιδοψυχολόγου ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά την πρόσφατη ανατροπή υπόθεσης για ασέλγεια 4χρονης στην Πάτρα από τον πατέρα της, τον οποίο είχε καταγγείλει η μητέρα του παιδιού.

βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων

Freepik

Βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων: Η ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας

Η μάνα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, η οποία έχει χωρίσει συναινετικά με τον πατέρα από το 2020 είχε καταγγείλει πως ο πατέρας ασελγούσε στην 4χρονη. Μάλιστα, τότε είχε κερδίσει και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί μόνο παρουσίας της μητέρας του και της γιαγιάς του. Αλλά ποτέ μόνος του.

βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων

Freepik

Η γυναίκα για να καταφέρει να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα είχε χρησιμοποιήσει γνωμάτευση της συγκεκριμένης γυναίκας ιδιώτη παιδοψυχολόγου, με την οποία βεβαιωνόταν η ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Διαφορετική εκδοχή είχε δώσει ο πατέρας της 4χρονης. Υποστήριξε πως όλα όσα έχουν καταγγελθεί στην Εισαγγελία και τότε βρίσκονταν στο στάδιο της διερεύνησης ήταν στη φαντασία της μητέρας και ότι «έστησε» ένα τέτοιο σκηνικό, προκειμένου να τον κατηγορήσει επειδή την χώρισε.

«Ο πελάτης μου έχει τρελαθεί από όσα του συμβαίνουν. Εχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Θάνος Αμπατζής. Σύμφωνα με τον πατέρα, ουδέποτε έχει αγγίξει την κόρη του και μάλιστα η παιδοψυχίατρος του Καραμανδανείου τον δικαίωσε, μην αναγνωρίζοντας σημάδια κακοποίησης στο παιδί!

Το δικαστήριο που έγινε, απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας και μάλιστα της επιδίκασε και τα δικαστικά έξοδα. Έτσι ο πατέρας θα μπορεί πλέον να βλέπει κανονικά το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κ. Αμπατζή, ο πατέρας θα ζητήσει με βάση το χαρτί της παιδοψυχιάτρου την πλήρη επιμέλεια του παιδιού του, ενώ η διαμάχη με την πρώην σύζυγό του θα έχει συνέχεια στα ελληνικά δικαστήρια, αν και δεν ήταν επιλογή του.

To Top