Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε 30χρονο για επιθέσεις σε βάρος κοριτσιών

34

Το 2020 ο 30 χρόνος είχε αθωωθεί από δικαστήριο της Πρέβεζας, όμως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση την υπόθεση οδηγήθηκε στο εφετείο Ιωαννίνων.

Ποινή φυλάκισης εννέα ετών επιβλήθηκε από το Εφετείου Ιωαννίνων σε 30χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορούνταν για επίθεση και απόπειρα βιασμού σε 18 γυναίκες. Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του 30χρονου μετά από δεκάδες καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, τον Οκτώβριο του 2017. Από την αστυνομία είχαν εξιχνιαστεί άμεσα 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκ των οποίων μια σε ανήλικο κορίτσι.

freepik

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.grο 30 χρόνος ακολουθούσε τις ανήλικες κοπέλες μέχρι και την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν στα Γιάννενα και τους επιτίθονταν με ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια τους.Επίσης είχε εξιχνιαστεί μία περίπτωση απόπειρας βιασμού.

Το 2020 ο 30 χρόνος είχε αθωωθεί από δικαστήριο της Πρέβεζας, όμως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση την υπόθεση οδηγήθηκε στο εφετείο Ιωαννίνων, το οποίο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές.