Συγκλονιστική υπόθεση στο Διδυμότειχο: Καταδίκη νεαρού για παιδεραστία – Άφησε έγκυο 12χρονη

Είχαν τελέσει γάμο με βάση τη “Σαρία”. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Εισαγγελία στη Γερμανία άσκησε δίωξη στον νεαρό διαβιβάζοντας τη δικογραφία στην Ελλάδα

Μια συγκλονιστική υπόθεση που διαδραματίστηκε στο Διδυμότειχο έφτασε στο δικαστήριο το οποίο καταδίκασε έναν νεαρό για παιδεραστία που άφησε έγκυο 12χρονη.

Συγκεκριμένα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης καταδίκασε την περασμένη εβδομάδα σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα, έναν νεαρό από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης, καθώς η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ήταν να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της περίεργης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από χρόνια στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στην Γερμανία όπου και άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι.

άφησε έγκυο 12χρονη

Freepik

Άφησε έγκυο 12χρονη: Είχαν τελέσει γάμο με βάση τη “Σαρία” – Το χρονικό της υπόθεσης

Η ανήλικη που όπως και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, ήταν τότε 12 χρόνων και ο νεαρός ήταν τότε 18 χρόνων. Τέλεσαν γάμο στο Διδυμότειχο με βάση την “Σαρία” και στη συνέχεια έφυγαν για την Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες. Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια ημέρα… λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της εκεί γερμανικής πόλης, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

Επειδή ήταν ανήλικη, ενημερώθηκε η γερμανική αστυνομία αλλά και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.

άφησε έγκυο 12χρονη

Freepik

Όταν η οικογένεια της υποστήριξε ότι ήταν παντρεμένη με βάση την “Σαρία”, οι Γερμανοί στην αρχή γέλασαν και ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται αποδεκτό στην χώρα τους και η Εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά του φερόμενου ως συζύγου της για παιδεραστία.

Μάλιστα διαβίβασε την δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα στην Ελλάδα και έτσι ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης, μια περιοχή που ως γνωστόν υπάρχουν χιλιάδες μουσουλμάνοι και εφαρμόζεται από αυτούς η “Σαρία” με την ανοχή του ελληνικού κράτους.

To Top