Βόλος: 50χρονη έπιασε γυναίκα αστυνομικό από το λαιμό – Η απόφαση του δικαστηρίου

61

«Φώναζα, αλλά δεν τη χτύπησα» κατέθεσε στο δικαστήριο η δράστιδα

Στο εδώλιο του Τριμελους Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε μια 50χρονη γυναίκα για την άγρια επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό, όταν μαινόμενη  εισέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και εξαγριωμένη άρχισε να χτυπά το χέρι στο γραφείο και να δηλώνει στην αστυνομικό υπηρεσίας ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τα πρόστιμα που της επιβλήθηκαν για παραβιάσεις των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό

freepik

Επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό: Το χρονικό

Ο λόγος για μία 50χρονη γυναίκα που τον Ιανουάριο του 2022 έκανε εισβολή στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και ήταν αδύνατον να την ηρεμήσει η αστυνομικός. Τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στην επιχείρησή της για παραβάσεις των μέτρων αρνούνταν να τα πληρώσει και επιτέθηκε στην αστυνομική υπάλληλο, αρχικά με ύβρεις.

Επίθεση σε αστυνομικό

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό: Την έπιασε από το λαιμό

Φώναζε, έβριζε και δεν έμεινε μόνο εκεί. Την έπιασε από τη γραβάτα και τη χτύπησε στον λαιμό, πράγμα που αρνήθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές, όπως γράφει το gegonota.news

«Φώναζα, αλλά δεν τη χτύπησα» δήλωσε και λίγο μετά καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση, χωρίς ελαφρυντικά, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης και 250 € χρηματική ποινή.