Βόλος: Απίστευτος ισχυρισμός 25χρονου για δικαιολογήσει την κλεπτομανία του

112

Ο 25χρονος δήλωσε πως θα κάνει αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή.

Ένας 25χρονος κλέφτης στο Βόλο, άφησε “άφωνο” το ακροατήριο με τη δικαιολογία που εφηύρε κατά τη διάρκεια της δίκης του για να αιτιολογήσει την εγκληματική του δράση. Ο 25χρονος που “ξάφριζε” κινητά, κάρτες, τσάντες οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μια κλοπή κάρτας με την οποία έκανε αγορές κι έπειτα από τις καταθέσεις των δύο υπαλλήλων καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του γιατί δύο φίλοι του, ένας από την Αλβανία και ένας από το Πακιστάν, του έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει –πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

Όπως είναι φυσικό, η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο κλέφτης στον Βόλο, άφησε άναυδη τη δικαστή η οποία, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, τον ρώτησε “Δηλαδή σας νάρκωσαν;” με τον 25χρονο να απαντάει “Όχι, μόνο θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε… προκαλούν κλεπτομανία. Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές”.

Κλέφτης στο Βόλο

EUROKINISSI

Μπορεί τα 5 υπνοστεντόν να τον «θόλωσαν» απλά και να μην θυμόταν τις κλοπές, αλλά από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες, ζήτησε συγγνώμη και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ. Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.