“Ο αδελφός μας είναι ένα τέρας” – Καταδικάστηκε ο θείος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 3 ανίψια του

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο. Παράλληλα αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής κι έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο θείος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανίψια του- παιδιά των δυο αδελφών του, από το 2009 έως το 2013 καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο 53χρονος κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις, κατάχρηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκων.

Το δικαστήριο σύμφωνα με το grtimes.gr του επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 37 ετών, ενώ δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο. Παράλληλα αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής κι έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή. Εκτιτέα είναι τα 20 έτη.

θείος κακοποιούσε σεξουαλικά τα 3 ανίψια του

Pixabay

Θείος κακοποιούσε σεξουαλικά τα 3 ανίψια του: “Ο αδελφός μας είναι τέρας”

” Διατηρούσαμε ταβέρνα κι όλη τη μέρα ήμασταν στη δουλειά. Αφήναμε το παιδί στον παππού και στη γιαγιά, κυρίως σαββατοκύριακο αλλά και καθημερινές. Εκεί διέμενε και ο αδελφός ” κατέθεσε ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά και ανέφερε ότι μια μέρα ο αδελφός του τού έδειξε ένα βίντεο όπου φαινόταν ο τρίτος αδελφός τους να κακοποιεί σεξουαλικά τον ανήλικο γιο του.

“Δεν πιστεύαμε ότι ο αδελφός μας είναι ένα τέρας. Πριν πάμε στον εισαγγελέα, τον πήρε η μάνα μου και πήγαμε σε έναν ψυχίατρο. Μας είπε ότι ήταν παράμετρος ασθένειας του (σ.σ. έπασχε από αλκοολική ψύχωση). Υποψιάστηκα ότι ο γιατρός είχε δόλο αλλά δεν πήγαμε στον εισαγγελέα για να μην υποβάλλουμε τα παιδιά σε νέα δοκιμασία. Πέρασαν τα χρόνια. Το παιδί μου δεν το έβλεπα καλά. Τελείωσε τις πανελλήνιες κι ένα ένα βράδυ πίναμε τσίπουρα. Του είπα αν θέλεις να κάνεις καταγγελία έχεις χρόνο. Το παιδί ανοίχτηκε. Μου είπε ότι “είναι ο διάβολος”, “είναι διπρόσωπος”. Μου εξήγησε ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά και ότι τραβούσε και βίντεο. Οι γονείς μου άφηναν το παιδί με τον κατηγορούμενο. Του έλεγε “μην το πεις πουθενά, θα σου πάρω σοκολάτες”. Μετά έμαθα και για τα ανιψιά μου…” ανέφερε ο μάρτυρας.

“Ο ανιψιός μου αντέδρασε. Η νύφη μου είπε να πάρουμε το κινητό και είδαμε τι συνέβαινε. Το απείλησα να μου τα πει όλα αλλά παραδέχτηκε μόνο τις θωπειες . Δεν ξαναπήγα στο σπίτι των γονιών. Ένιωσα ότι ήθελαν να το κρύψουν κάτω από το χαλί και να προστατέψουν το γιο τους” επισήμανε.

θείος κακοποιούσε σεξουαλικά τα 3 ανίψια του

Pixabay

Θείος κακοποιούσε σεξουαλικά τα 3 ανίψια του: Τι είπε ο 53χρονος στην απολογία του

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε τις πραξεις του. “Το έχω μετανιώσει, ζητάω συγγνώμη . Tα βίντεο τα κρατούσα στο κινητό. Κάποιες φωτογραφίες τις είχα δείξει σε έναν συνάδελφο που δουλεύαμε μαζί στο ταξί. Μετά τα έσβησα. Δεν θυμάμαι να του έδειξα πορνο με ενήλικες . Με παρακουθούσε ψυχίατρος και έπαιρνα χάπια. Όταν ήμουν μικρός με χτύπησε ένα αυτοκίνητο και τραυματιστηκα στο κεφάλι. Εχω σκεφτεί τι εχω κάνει και το έχω μετανιώσει. Ντρεπόμουν να πάρω τηλέφωνο και στα αδελφια μου και στα ανιψιά μου, για να τους πως συγγνώμη . Μετά το 2013 δεν έχω καμία σχέση με τους ανήλικους. Έβγαζα φωτογραφίες στα απόκρυφα σημεία. Το έκανα ίσως γιατί δεν έπαιρνα τα χάπια. Πρώτη φορά το έκανα το 2009 , στα 40 μου χρόνια “.

To Top