Αθώος συνταξιούχος αστυνομικός μετά από μήνυση για επίθεση στην πρώην σύντροφό του

80

Αθώο λόγω αμφιβολιών έκρινε την Παρασκευή (3/3) το δικαστήριο έναν συνταξιούχο αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από μήνυση που κατέθεσε η 65χρονη πρώην σύντροφός του. Η ίδια κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Ο 70χρονος κατηγορήθηκε πως χτύπησε στο στήθος την πρώην σύντροφό του με μπουνιά και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες μετά από αναβολή ώστε να προσκομίσει η 65χρονη το πιστοποιητικό εξέτασης από το νοσοκομείο του Βόλου. Η ίδια δεν προσκόμισε πιστοποιητικό, ενώ ο 70χρονος ισχυρίστηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και δεν θα της έκανε ποτέ κακό. Όπως είπε, την έσπρωξε στο στήθος, αλλά δεν την χτύπησε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, τον έβρισκε μετά τον χωρισμό συνεχώς μπροστά της και σε κάθε καυγά της έλεγε «θα πεθάνουμε μαζί».
Ο χωρισμός του 70χρονου πρώην αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, με την 65χρονη σύντροφό του τον περασμένο Απρίλιο, είχε εξελιχθεί σε εμμονή. Την παρακολουθούσε, την κρατούσε σε ομηρία σπίτι του, την χτυπούσε, αλλά χθες δεν εκδικάστηκε το παρελθόν τους αλλά η μήνυση της 17ης Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα, μετά από έναν καυγά, πέρασε την πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στις 17 Φεβρουαρίου και έξω από το αστυνομικό μέγαρο της είχε στήσει «καρτέρι». Η 65χρονη αφού δήλωσε στην αστυνομία πως ζούσε μια κόλαση με απειλές, ύβρεις και παρακολουθήσεις, αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση γιατί όπως είπε «άκουσε τους αστυνομικούς που την συμβούλευσαν να δείξει υπομονή και ψυχραιμία».

Εκείνος όμως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στο αστυνομικό τμήμα και όταν η γυναίκα βγήκε από το αστυνομικό μέγαρο την πλησίασε, την έβρισε και της έριξε μπουνιά στο στήθος- σύμφωνα με την καταγγελία της, η οποία πέρασε στο αρχείο.