Καρδίτσα: Ποινή κάθειρξης σε 54χρονο που δολοφόνησε τον 22χρονο γιο συνεργάτη του

39

Ο 54χρονος πλησίασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος τότε τον πυροβόλησε τρεις φορές με την καραμπίνα.

Ποινή κάθειρξης 6 ετών και 9 μηνών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε έναν 54χρονο από την Καρδίτσα ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 22χρονου γιου πρώην συνεργάτη του, τον οποίο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 54χρονος, 8 χρόνια μετά το συμβάν, οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε, ενώ μέχρι την Παρασκευή που εκδικάστηκε η υπόθεση στη Λάρισα σε δεύτερο βαθμό, παρέμενε ελεύθερος.

Δολοφονία 22χρονου: Το χρονικό

Ο 54χρονος αγρότης σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” έλυσε με καυγά τη συνεργασία του με τον τεχνίτη και πατέρα του 22χρονου με αφορμή βλάβη σε μηχάνημά του, βλάβη που έγινε νύχτα και λόγω του προχωρημένου της ώρας ο τεχνίτης δεν ανταποκρίθηκε άμεσα για να την επισκευάσει.

Δολοφονία 22χρονου

Unsplash

Τότε ακολούθησε φραστικό επεισόδιο του αγρότη με το γιο του τεχνίτη στο καφενείο του χωριού. Το φραστικό επεισόδιο το ίδιο βράδυ έγινε καυγάς και ξυλοδαρμός σε ερημική καφετέρια, που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο χωριά, για να ακολουθήσει η καταδίωξη με το αυτοκίνητο και όταν ο 54χρονος πλησίασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος τότε τον πυροβόλησε τρεις φορές με την καραμπίνα.