Ένοχος o προπονητής για τον σοβαρό τραυματισμό από κεραυνό 15χρονου ποδοσφαιριστή

423
Σε φυλάκιση 8 μηνών (με τριετή αναστολή) καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη (10/5) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον προπονητή παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη από αμέλεια, όταν ένας 15χρονος τερματοφύλακας κεραυνοβολήθηκε την που έπαιζε ποδόσφαιρο.

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο προπονητής παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας για τον σοβαρό τραυματισμό του τότε 15χρονου παίκτη του, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την Τετάρτη (10/5) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ θυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Ήταν 13η Ιουνίου 2018 όταν ο 15χρονος τότε μαθητής της Γ’ Γυμνασίου μαζί με άλλα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Κάποια στιγμή έσπασε καταιγίδα και ενώ οι παίκτες κλήθηκαν -σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο- από τον προπονητή τους να εγκαταλείψουν το γήπεδο, ένας κεραυνός πρόλαβε και χτύπησε τον 15χρονο κάτω από τα δοκάρια.