Ο ξυλοδαρμός του νεαρού είχε συνταράξει την πόλη το 2019. Ο Γολγοθάς του θύματος επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά τη νέα καταδικαστική απόφαση. Ο Βόλος στο επίκεντρο…

Από «θαύμα» σώθηκε το 2019 ένας 33χρονος σήμερα θαμώνας μπαρ, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια, στα Παλιά και προχθές (15-05-2023) εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντικρίσει τον έναν από τους δύο δράστες. Το θύμα μετά τον ξυλοδαρμό, είχε πάει σπίτι του και μετά από δέκα ώρες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από τους γονείς του σε ημιθανή κατάσταση λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Χειρουργήθηκε, έμεινε ενάμιση μήνα σε κώμα και μετά μεταφέρθηκε σε μονάδα αποκατάστασης, για έναν χρόνο. Υποβλήθηκε σε έντεκα χειρουργεία και μόλις πριν λίγους μήνες μπόρεσε να περπατήσει.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 32χρονου θύματος, ήταν δύο άτομα, εργαζόμενοι στο μπαρ. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του θύματος «πιάστηκε στα χέρια» στις 07:00 το πρωί έξω από το μπαρ με έναν υπάλληλο. Ένας συνάδελφος του υπαλλήλου και ο 32χρονος που έμεινε σε κώμα από τα χτυπήματα, έσπευσαν να τους χωρίσουν και ακολούθησε σύρραξη.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, υπάλληλος του μπαρ, καταδικάστηκε σε 25 μήνες με αναστολή και ακολούθησε την διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος, συνάδελφός του, που είναι σε ηλικία 33 ετών, όπως και το θύμα, καταδικάστηκε προχθές σε 15 μήνες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο η δίωξη μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος.

To Top