Εύβοια: Στη φυλακή 47χρονος που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη συναδέλφου του – Αρνείται όλες τις κατηγορίες

223

Ομόφωνα ένοχος για τις κατηγορίες των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο άτομο τόσο στην ηλικία των 12 ετών όσο και νωρίτερα από αυτό το χρονικό πλαίσιο, κρίθηκε 47χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη κόρη συναδέλφου του στην Εύβοια.

Ο 47χρονος Αλβανός κρίθηκε πιο συγκεκριμένα ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο παθόντα, που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο παθόντα, που συμπλήρωσε τα 12 έτη με την ποινή που του επιβλήθηκε και για τις δύο πράξεις να συνοψίζεται σε 10 έτη συνολικά.

Ταυτόχρονα κατηγορήθηκε και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου, νεότερου των 12 ετών, κατηγορία για την οποία και αθωώθηκε.

Η δίκη έγινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου.

Ο 47χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο αλλά και την καταδικαστική απόφαση, όντας φίλος, συνάδελφος και συμπατριώτης με τον πατέρα της ανήλικης απέκτησε θάρρος με την οικογένεια και έτσι μπορούσε εύκολα να την προσεγγίζει.

Προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του παιδιού, όπως αγγίγματα, φιλιά ενώ, σύμφωνα με την δικογραφία της υπόθεσης, η οποία και προκαλεί σοκ, αυτοικανοποιούταν μπροστά του και ζητούσε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Θα μείνει ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε όλο το νησί συνέβη στα Λουτρά Αιδηψού όπου τόσο ο 47χρονος όσο και ο πατέρας της μικρούλας, εργάζονταν σε ξενοδοχείο διαμένοντας στην περιοχή μόνιμα για πάνω από 20 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κάνοντα λόγο για σκευωρία του πατέρα της ανήλικης, με τον οποίο  είχαν έρθει σε σύγκρουση για θέματα δουλειάς καθώς όπως υποστήριξε του ζήτησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του εργοδότη τους κι αυτός αρνήθηκε.

Το δικαστήριο, αποτελούμενο από τρεις τακτικοί δικαστές και τέσσερις ενόρκους δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του αποφάσισε ωστόσο κατά πλειοψηφία η έφεση του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με περιοριστικούς όρους.

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα ενώ έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του.

Παράλληλα του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την περιοχή των Λουτρών Αιδηψού, όπου διαμένει η ανήλικη παθούσα της υπόθεσης.