Αθώος Τρικαλινός αστυνομικός που κατηγορήθηκε για “ασέλγεια” ανηλίκου. Καταρρίφθηκε το κατηγορητήριο

413

Αθωώθηκε με βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων 0 31χρονος σήμερα αστυνομικός ο οποίος είχε κατηγορηθεί το Νοέμβριο του 2021 για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr οι κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί, καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους, όπως από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν η υπεράσπισή του, αλλά και ο ίδιος, ο οποίος έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του.

Πλέον αναμένεται να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες επιστροφής του και στην υπηρεσία του, καθώς είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα.

ΑΞΙΖΕΙ: Θα πρέπει και η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης να μας προβληματίσει ως ΜΜΕ, πολλά εκ των οποίων, κυρίως, αλλά όχι μόνο, της Αθήνας “κατακρεούργησαν” τον Τρικαλινό αστυνομικό, στήνοντας εκπομπές-δίκες. Το trikalavoice.gr εξ αρχής και σε αυτή την υπόθεση είχε κρατήσει επιφυλακτική στάση και δίνοντας το χώρο και τον χρόνο στις αρμόδιες αρχές να λειτουργήσουν. Γιατί ο ρόλος μας είναι να γράφουμε την αλήθεια και όχι την “αλήθεια των άλλων”.