Σκόπελος: Εισέβαλε σε σπίτι και “άρπαξε” χρηματοκιβώτιο – Η ποινή που του επιβλήθηκε

156

Ο ίδιος στην απολογία του δήλωσε πως η οικονομική ανέχεια τον οδήγησε στην κλοπή, ενώ βρέθηκε στο νησί για να επισκεφθεί τον γιό του.

Στο “σκαμνί” του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε 52χρονος, καθώς κατηγορείται ότι έκλεψε χρηματοκιβώτιο μέσα από σπίτι.

Επίσης, του αποδίδονται οι κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών προσώπων και σωματικής βλάβης.

Στις 18 Αυγούστου, μπήκε σε σπίτι από το παράθυρο, έκλεψε χρηματοκιβώτιο, καθώς και δύο ρολόγια χειρός από συρτάρι του δωματίου, και την επόμενη ημέρα συνελήφθη σε χωράφι, στις Ράχες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι Αρχές τον περικύκλωσαν και ο 52χρονος επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χρησιμοποιώντας γροθιές και κλωτσιές… με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά έναν αστυνομικό.

Έκλεψε χρηματοκιβώτιο σε σπίτι στη Σκόπελο: «Είχα μεγάλη οικονομική ανάγκη», ισχυρίστηκε στην απολογία του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο σε χωράφι δίπλα από την οικία και παρακολουθούσαν την περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τον κλέφτη, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο.

Έκλεψε χρηματοκιβώτιο

Pixabay

Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τα δύο ρολόγια που είχε καταγγελθεί από το ζευγάρι ότι είχαν κλαπεί.

Ο ίδιος στην απολογία του δήλωσε πως η οικονομική ανέχεια τον οδήγησε στην κλοπή, ενώ βρέθηκε στο νησί από την Αθήνα όπου ζει για να επισκεφθεί τον γιό του που εργάζεται στον τομέα της εστίασης. Το δικαστήριο διαπίστωσε πως ο 52χρονος είχε εκτίσει ποινή και για αυτοδικία και ο ίδιος δήλωσε πως εργαζόταν χρόνια σε μια επιχείρηση και του παρακρατούσαν τα δεδουλευμένα του γι΄αυτό και πήρε τον Νόμο στα χέρια του χτυπώντας τον ιδιοκτήτη.

Ο 52χρονος ήταν υπό κράτηση από τις 19 Αυγούστου που συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως λήγει και η προθεσμία παραμονής του στη χώρα.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 1650 ευρώ πρόστιμο και οδηγήθηκε στην φυλακή.