Σποράδες: 64χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πλησίασε τις δύο ανήλικες για πλάκα και προθυμοποιήθηκε να τους δώσει ένα ποσό ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, βούρκωσε και ζήτησε συγνώμη.

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και έκτιση ποινής 30 ημερών επιβλήθηκε σε 64χρονο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών στις Σποράδες.

Ο 64χρονος ο οποίος επισκέφθηκε το νησί των Σποράδων μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, συνάντησε δύο 14χρονες φίλες, τις πλησίασε και ζήτησε να τον πάρουν αγκαλιά. Τα κορίτσια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, e-thessalia.grαρνήθηκαν κι ο κατηγορούμενος είπε ότι θα τους έδινε 50 ευρώ. Μάλιστα ανέβασε το ποσό στα 600 ευρώ αν τον αγκάλιαζαν και αν φιλιόντουσαν μεταξύ τους τα δύο κορίτσια.

Το ένα ανήλικο κορίτσι βιντεοσκόπησε τον 64χρονο κι ενημέρωσε τον πατέρα της για το συμβάν. Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση και ο 64χρονος συνελήφθη.

Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων

FREEPIK

Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων: Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος, βούρκωσε και ζήτησε συγνώμη

Την Πέμπτη εκδικάστηκε η υπόθεση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και κατέθεσαν ως μάρτυρες ο πατέρας και η ανήλικη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πλησίασε τις δύο ανήλικες για πλάκα και προθυμοποιήθηκε να τους δώσει ένα ποσό ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, βούρκωσε και ζήτησε συγνώμη.

Η μία από τις δύο ανήλικες , είπε ότι ενώ καθόταν με μια φίλη της σε ένα πάρκο, τις πλησίασε και τις ζήτησε να τον πάρουν αγκαλιά, εκείνες αρνήθηκαν κι ο κατηγορούμενος τους είπε ότι θα τις έδινε χρήματα.

Το Δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, διέταξε έκτιση ποινής 30 ημερών με δικαίωμα έφεσης κι αφέθηκε ελεύθερος.

To Top