Κυπαρισσία: Καταδικάστηκε ο 62χρονος για την παρενόχληση 8χρονου αγοριού – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και συνελήφθη για να οδηγηθεί στη φυλακή

24

Η μητέρα του 8χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα.

Καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη σε ποινή φυλάκισης δύο ετών χωρίς αναστολή ο 62χρονος που παρενόχλησε ένα 8χρονο αγόρι.

Συγκεκριμένα ο άνδρας που κατάγεται από χωριό Τριφυλίας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 8χρονου παιδιού όπως έγραψε το dikastiko.gr

62χρονος παρενόχλησε 8χρονο αγόρι: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και συνελήφθη για να οδηγηθεί στη φυλακή

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 62χρονος δεν εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή εκδίκαση της απόφασης με αποτέλεσμα αυτή να κοινοποιηθεί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί συνέλαβαν εκ νέου τον 62χρονο αργά το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Ο 62χρονος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε κοινότητα της Τριφυλίας, όταν η μητέρα του 8χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα. Το παιδί αντέδρασε και αφού έφυγε ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του, οι οποίοι χωρίς χρονοτριβή απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε για να δικαστεί την περασμένη Δευτέρα με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια Κυπαρισσίας, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί χθες Πέμπτη 16 Νοεμβρίου καθότι δεν είχε δικηγόρο.

Ωστόσο χθες Πέμπτη δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην του.