Καταδίκη μητέρας για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση

89

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ’ εξακολούθηση.

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις ενδοοοικογενειακής βίας και ενδοοικογενειακής απειλής που φτάνουν καθημερινά στις αίθουσες των δικαστηριών. Μια τέτοια απίστευτη υπόθεση έφτασε χθες Τετάρτη σε δικαστήριο του Βόλου και αφορά σε μία μάνα που απειλεί να ρίξει οξύ στον γιο της. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, μια 80χρονη μητέρα που ζει στην Αμερική, καταγγέλλεται ότι στέλνει απειλητικά μηνύματα στον 60χρονο γιο της λέγοντας του πως θα μεταβεί στο νησί των Σποράδων όπου μένει για να του ρίξει οξύ και να του κάψει την επιχείρηση.

Μάνα απειλεί να ρίξει οξύ στον γιο της: : Η 80χρονη καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 14 μηνών

«Θα έρθω στο χωριό και θα σας ρίξω οξύ», ανέφερε (σύμφωνα με την καταγγελία) σε ένα από τα μηνύματά της για τα οποία κατατέθηκε μήνυση εις βάρος της τον Αύγουστο του 2022.

Η 80χρονη με μηνύματα τον γιό της με απειλές για κάψιμο των σκαφών που διαθέτει για ενοικίαση, ενώ είχε εκδοθεί σε βάρος της και άλλη δικαστική απόφαση την οποία παραβίασε.

Ο 60χρονος που τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα δεν εξήγησε χθες στο δικαστήριο για ποιους λόγους έφτασαν οι σχέσεις τους σε αυτό το οριακό σημείο.

Η 80χρονη καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 14 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ’ εξακολούθηση.