Ισόβια στον 32χρονο που βίαζε και χτυπούσε την 9χρονη κόρη της συντρόφου του

Μαρτύρησε στα χέρια του 32χρονου συντρόφου της μητέρας του ένα 9χρονο κοριτσάκι στην Κρήτη, το οποίο πέρασε τα πάνδεινα κοντά του, τόσο σωματικά όσο και σεξουαλικά.

Η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε στην ηλικία των 9 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr η μητέρα έφευγε τις νύχτες για δουλειά καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι στο σπίτι με τον Πακιστανό σύντροφο της.

Η ζωή του παιδιού είχε γίνει εφιάλτης, σωματικά και ψυχικά.

Ήταν όμως τόσο μεγάλο το βάρος που κουβαλούσε στις μικρές του πλάτες, που «λύγισε».

Μία ημέρα, τον Δεκέμβριο του 2022, επιστρέφοντας από το σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, άνοιξε την καρδιά της και της εκμυστηρεύτηκε τα πάντα.

Η 31χρονη είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι άρχισε να ρωτάει το κορίτσι.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, την Τρίτη, 21 Μαϊου.

Ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου καθώς ο 32χρονος Πακιστανός φέρεται συχνά-πυκνά να ξεσπούσε και κατά της μητέρας της 9χρονης.

Στον 32χρονο επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 8 μηνών για τις λοιπές πράξεις.

To Top