Ένοχοι κρίθηκαν από το Δικαστήριο τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 16χρονου, Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, μετά από νεανικό πάρτι και αφού εναντίον τους διευρυνόταν η υπόθεση μπούλινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, κάποιοι εκ των οποίων ήταν ανήλικοι κατά τη διάπραξη των αδικημάτων κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα του θανάτου εξ αμελείας και αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης.

Ένοχοι οι τρεις για τον θάνατο εξ αμελείας του 16χρονου Παναγιώτη

Ο τέταρτος κατηγορούμενος για την υπόθεση, κρίθηκε αθώος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.  Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του το Δικαστήριο, όρισε ημερομηνία, κατά την οποία οι συνήγοροι υπεράσπισης θα αγορεύσουν το μετριασμό της ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος Παναγιώτης, ενώ βρισκόταν σε παιδικό πάρτι, ένιωσε αδιαθεσία και έκανε εμετό, ενώ στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις.

Στη συνέχεια, αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ο θάνατος του 16χρονουμ όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις, σχετίζεται με μπούλινγκ που φαίνεται πως δεχόταν από συνομήλικους του, ενώ είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οδηγήθηκε τέτοιας φύσεως υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης.

To Top