Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, χθες, 34χρονη για το θάνατο 69χρονου σε τροχαίο δυστύχημα πριν από τέσσερα χρόνια στο νησί μας.

Συγκεκριμένα,  η 34χρονη κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και το δικαστήριο την έκρινε ένοχη επιβάλλοντΆς της, την παραπάνω ποινή. Η 34χρονη άσκησε έφεση δια του δικηγόρου της κ. Μάνου Τεχνίτη και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.

Στη δίκη παραστάθηκε για λογαριασμό της οικογένειαΣ του 69χρονου επιχειρηματία (προς υποστήριξη της κατηγορίας) ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής»,  όλα συνέβησαν περίπου στις 12.30 το μεσημέρι στις 2 Αυγούστου 2018 επί της Γεωργίου Σεφέρη. Ο 69χρονος οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο επιχείρησε να εξέλθει από παράπλευρο σημείο της οδού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  συγκρούστηκε με διερχόμενο ι.χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

Ο τραυματίας δικυκλιστής μεταφέρθηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύτηκε στην εντατική όμως παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στις 8 Αυγούστου 2018 υπέκυψε στα τραύματΆ του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

To Top