Το ποσό των 2.750 ευρώ αφαίρεσε από σορτσάκι λουόμενης στη Ρόδο, 42χρονη η οποία συνελήφθη, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 5.30 το απόγευμα σε παραλία κοντά στο Φαληράκι.

Εκεί βρίσκονταν για να κάνει το μπάνιο της μία αλλοδαπή από την Ουκρανία. Μόλις η αλλοδαπή απομακρύνθηκε από τα πράγματά της η 42χρονη βρήκε ευκαιρία και αφαίρεσε από την τσέπη του σορτς της Ουκρανής ένα σακουλάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το αναιρεθέν χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ σε βάρος της με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για κλοπή παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Έτσι χθες το μεσημέρι, η 42χρονη που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή.

To Top