Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε 30χρονο για παρενόχληση της πρώην συντρόφου του – “Αγάπησα και πίστευα ότι ήταν αμοιβαίο”

“Δεν την απείλησα ποτέ. Δεν τη φόβισα ποτέ. Δεν μου είπε ποτέ για κρίσεις πανικού”, ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Για παρακολούθηση και απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών, με 3ετη αναστολή, ένας 30χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς . 

Ο 30χρονος άσκησε έφεση που είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

“Του ζητούσα να με αφήσει ήσυχη. Ερχόταν όμως σπίτι μου. Εγώ του είπα ότι θα ενημερώσω την αστυνομία. Στις 18 Αυγούστου 2023, τον είδα κάτω από το σπίτι και έκανα καταγγελία. Χτύπησε το κουδούνι κι ανέβηκε πάνω. Πιεζόμουν πολύ. Η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη. Μια με αγαπούσε και μια με κατηγορούσε. Ήθελα να απαλλαγώ από αυτή τη συμπεριφορά γιατί είχα ψυχολογική πίεση”, δήλωσε χαρακτηριστικά η 28χρονη.

“Είπε ότι θα σταματήσει να με ενοχλεί αλλά αυτό κράτησε μια εβδομάδα. Μετά συνέχισε επί 4 μήνες, απο τον Μάιο. Έχει έρθει και στον χώρο εργασίας. Με έπιασε κρίση πανικού”, κατέθεσε η 28χρονη παθούσα.

Η υπεράσπιση της καταγγέλουσας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο 30χρονος έστελνε μηνύματα στην 28χρονη κι αυτή του απαντούσε ότι δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του.

Παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του

Pixabay

Παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

“Στεναχωριέμαι και θλίβομαι για αυτά που ακούω. Δεν την έχω παρακολουθήσει. Αγάπησα και πίστευα ότι ήταν αμοιβαίο. Επειδή έπαθα μια ερωτική απογοήτευση, έτσι θα την έκανα να επιστρέψει; Πήγα μια φορά στη δουλειά της για να μιλήσουμε. Όχι για να την πείσω, να την παρακαλέσω ήθελα.

Όταν μου είπε ότι δεν θέλει να της στέλνω μηνύματα, σταμάτησα. Στην αρχή μου έλεγε ότι δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να συνεχίσουμε. Καταλάβαινα ότι δεν θέλει. Είναι ανθρώπινο συναίσθημα. Να μην πεις στον άνθρωπο που ζήσατε μαζί; Έστελνα μηνύματα. Δεν την απείλησα ποτέ. Δεν τη φόβισα ποτέ. Δεν μου είπε ποτέ για κρίσεις πανικού”.

To Top