Έκαψαν το σπίτι της φίλης τους επειδή.. κοιμήθηκε με τον σύντροφό της ανήλικης – Η απόφαση του Δικαστηρίου

Η ανήλικη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Η ερωτική αντιζηλία έφτασε στα Δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, όταν μια ανήλικη έκαψε το σπίτι την φίλης της επειδή.. κοιμήθηκε με τον σύντροφό της.

Από το Δικαστήριο μια 20χρονη κρίθηκε ένοχη ως συνεργός της ανήλικης και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών για συνέργεια σε εμπρησμό, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ η έφεση θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερη.

Έκαψε το σπίτι της φίλης της: Το χρονικό

Το επεισόδιο έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, όταν η 20χρονη μαζί με μία ανήλικη, τότε, φίλη της έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα μίας κοινής φίλης τους, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Η δικογραφία διαχωρίστηκε ως προς την ανήλικη κατηγορούμενη η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Οι δύο κατηγορούμενες κατηγορούνται ότι πήγαν στο σπίτι της κοπέλας με την οποία έκαναν παρέα και χρησιμοποιώντας οινόπνευμα και αναπτήρα, έβαλαν φωτιά. Νωρίτερα, είχαν πάει σε κατάστημα ψιλικών, απ’ όπου προμηθεύτηκαν οινόπνευμα, ενώ η κίνησή αυτή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Έκαψε το σπίτι της φίλης της

freepik

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ανήλικη αισθάνθηκε προδομένη καθώς η φίλη της κοιμήθηκε στο σπίτι του συντρόφου της και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την πράξη τους.

Η 20χρονη, απολογούμενη, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για τις προθέσεις της ανήλικης φίλης της, την οποία συνόδευσε πιστεύοντας ότι εκείνη ήθελε απλώς να ζητήσει τον λόγο για το περιστατικό με τον σύντροφό της.

To Top