Λαμία: Ποινή φυλάκισης σε 43χρονο που κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου

Ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην πρώτη κατηγορία συγχωνεύτηκαν και οι πράξεις της εξύβρισης και της απειλής κατά συρροή.

Στα δικαστήρια έφτασε υπόθεση με επίθεση σε αστυνομικό στη Λαμία από έναν 43χρονο άνδρα, κατά τη διάρκεια ελέγχου για κλοπή από έναν 6χρονο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 43χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του αρκετές ακόμη καταδικαστικές αποφάσεις από προηγούμενες παραβάσεις για τις οποίες είχε πάρει 3ετη αναστολή

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην πρώτη κατηγορία συγχωνεύτηκαν και οι πράξεις της εξύβρισης και της απειλής κατά συρροή.

Επίθεση σε αστυνομικούς στη Λαμία: Το χρονικό

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το συγκεκριμένο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκαν ότι μικρό παιδί Ρομά είχε κλέψει αξεσουάρ από κατάστημα, το οποίο το φορούσε ο 43χρονος.

Στον έλεγχο που επιχειρήθηκε, ο 43χρονος άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αντιστάθηκε στη σύλληψη, ενώ προσπάθησε να τους χτυπήσει.

To Top