Ρόδος: Καταδικάστηκε 49χρονος Ιρακινός για ασελγείς χειρονομίες σε ανήλικη

Ο 49χρονος Ιρακινός κατηγορείτο ότι στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 να ενήργησε γενετήσιες πράξεις με μία ανήλικη κοπέλα ηλικίας, τότε, μόλις 10 ετών

Το περιστατικό φέρεται να είχε εκτυλιχθεί στην Κω πριν από τέσσερα χρόνια κι άρχισε να απασχολεί τις Διωκτικές Αρχές του νησιού, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 6 Νοεμβρίου και τελικά εξετάστηκε χθες, μετά από διακοπή.

Ενώπιον του δικαστηρίου δεν εμφανίστηκε ο αλλοδαπός κατηγορούμενος, ωστόσο δικάστηκε ωσεί παρών και μάλιστα μετατράπηκε η κατηγορία σε «γενετήσιες χειρονομίες με ανήλικο», αδίκημα για το οποίο κι επιβλήθηκε στον 49χρονο ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, ο 49χρονος Ιρακινός κατηγορείτο ότι στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 να ενήργησε γενετήσιες πράξεις με μία ανήλικη κοπέλα ηλικίας, τότε, μόλις 10 ετών!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο αλλοδαπός κατηγορούμενος φερόταν να πλησίασε το ανήλικο κορίτσι η οποία έπαιζε σε εσωτερική σκάλα ξενοδοχείου, να κάθισε δίπλα της κι εκεί να άρχισε να τη φιλάει στο μάγουλο και στο στόμα, ενώ της έκανε κι άλλες ασελγείς πράξεις.

Το δεκάχρονο κορίτσι τρόμαξε, κι έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιό της όπου και εξιστόρησε στη μητέρα της τι είχε συμβεί κι έτσι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

To Top