Εκτός φυλακής ο 50χρονος που έστελνε στα παιδιά της πρώην του βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές

Στην απολογία του απέδωσε την ενέργειά του στη μέθη, τονίζοντας ότι υπήρξε «ερωτευμένος» με τη γυναίκα, ενώ ανέφερε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από λόγια που ειπώθηκαν εναντίον του από τον πρώην σύζυγο.

Εκτός φυλακής οδηγείται με απόφαση του Εφετείου 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για εκδικητική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό πρότερου σύννομου βίου, που σημαίνει ότι η πρωτόδικη ποινή της 6ετούς κάθειρξης μειώθηκε σε φυλάκιση 4 ετών (και δύο μηνών) και μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη (προς 5 ευρώ/ημερησίως).

Ο κατηγορούμενος διαπίστωσε ότι η γυναίκα (με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση) εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με τον (πρώην πλέον) σύζυγό της, έστειλε -μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης- υλικό από προσωπικές τους στιγμές στα ανήλικα παιδιά της. Το υλικό αυτό φέρεται να κατέληξε και σε φίλους των παιδιών, ενώ αργότερα «ανέβηκε» και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και εκβίαση, επειδή ζητούσε από την παθούσα να του επιτρέψει χρηματικό ποσό 200 ευρώ

Απολογούμενος, απέδωσε την ενέργειά του στη μέθη, τονίζοντας ότι υπήρξε «ερωτευμένος» με τη γυναίκα, ενώ ανέφερε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από λόγια που ειπώθηκαν εναντίον του από τον πρώην σύζυγο.

To Top