Συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 23χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής ο οποίος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε και εξύβρισε αστυνομικούς, στη Νότια Ρόδο.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 9 Απριλίου στο Γεννάδι. Εκεί οι αστυνομικοί του Τμήματος Νότιας Ρόδου, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, εντόπισαν τον 23χρονο αλλοδαπό και όταν θέλησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος τους επιτέθηκε και τους εξύβρισε.

Τελικά ο 23χρονος Αλβανός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη και χθες το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 23χρονο, αναγνωρίζοντάς του ωστόσο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

To Top