Ένοχη η TikTok influencer για την δολοφονία του εραστή της μητέρα της: «Θα τον εξαφανίσω»

Η 24χρονη influencer του TikTok κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του 21χρονου εραστή της μητέρας της αφού του έστησε «ενέδρα». Εμβόλισαν το αυτοκίνητό του όταν απείλησε να αποκαλύψει την τριετή σχέση με ένα sex tape.

Η Mahek Bukhari, μια 24χρονη influencer που υπερηφανεύεται για πάνω από 130.000 οπαδούς ως δημιουργός περιεχομένου ομορφιάς και lifestyle, φέρεται να οργάνωσε το “χτύπημα” στον εραστή της μαμάς της, Saqib Hussain και τον φίλο του Hashim Ijazuddin, και οι δύο 21 ετών, τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με το BBC .

Ο Χουσεΐν φέρεται να είχε προσπαθήσει να εκβιάσει την μητέρα της Mahek, την 46χρονη Ansreen Bukhar, η οποία επίσης καταδικάστηκε από ένα δικαστήριο στο Leicester Crown Court στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα. Ο νεαρός εραστής απείλησε να αποκαλύψει σεξουαλικές εικόνες και βίντεο της Ansreen  αφού η Ansreen προσπάθησε να βάλει τέλος στην σχέση τους.

Η Mahek φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει τη μαμά της, γράφοντας σε ένα μήνυμα στο Whatsapp: «Σύντομα θα τον παρασύρω από τα παιδιά και δεν θα ξέρει τι μέρα είναι».

Η Mahek φέρεται να «έστησε μια παγίδα» στον Hussain, ο οποίος είχε την εντύπωση ότι συναντούσε την οικογένεια Bukhari, που κατάγεται από το Stoke-on-Trent, για να λάβει περίπου 3.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, σύμφωνα με την Independent.

Η κλήση πριν από τον θάνατο του 21χρονου

Σε τηλεφωνική κλήση στην αστυνομία που έκανε ο Hussain, λίγες στιγμές πριν από τον θάνατό του, υποστήριξε ότι χτύπησαν το αυτοκίνητό τους άγνωστοι που φορούσαν μπαλακλάβα, έπειτα από καταδίωξη.

Μετά τον θάνατό του, η οικογένεια του Hussain αποκάλυψε στους ντετέκτιβ ότι είχε σχέση τριών ετών με την 46χρονη, η οποία ήταν παντρεμένη με παιδιά.

Ο Hussain «φαινόταν να είναι ερωτευμένος» με την κυρία Bukhari, την οποία γνώριζε ως Anzy, ενώ η κόρη της «είχε γνώση της σχέσης και την ανεχόταν», είπε ο εισαγγελέας κ. Thompson.

Η ηχογράφηση παίχτηκε στο δικαστήριο

Στην ηχογράφηση, που παίχτηκε στο Leicester Crown Court, ακούστηκε το θύμα να λέει: «Προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Μόλις βγαίνω από τον δρόμο. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Ο Hussain φωνάζει «Θεέ μου», πριν ακουστεί μια κραυγή, με την κλήση να διακόπτεται απότομα στον ήχο μιας πρόσκρουσης.

Πλάνα από την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο της συντριβής, περίπου στη 1.35 π.μ., έδειξαν το Skoda φλεγόμενο, να χτυπάει πάνω σε ένα δέντρο στη διασταύρωση Six Hills κοντά στο Λέστερ.

To Top