Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 31χρονος που έπεσε με το ΙΧ του πάνω σε μπάρες διοδίων – Έδειρε πυροσβέστες που πάτησαν στο χαλί που προσευχόταν!

Σε τρία χρόνια και δέκα μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο 31χρονος υπήκοος Τουρκίας που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο καθώς την ώρα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο του έσπασε μπάρα στον σταθμό διοδίων του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ενώ μάλιστα στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον πυροσβεστών που προσέτρεξαν για να βοηθήσουν.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης μάλιστα προκλήθηκε φωτιά σε ξερά χόρτα κάτι το οποίο προκάλεσε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος μετά το ατύχημα έβγαλε από το όχημα του ένα χαλί πάνω στο οποίο ξεκίνησε να προσεύχεται επειδή γλίτωσε. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι πυροσβέστες πάτησαν πάνω στο χαλί. Αυτό ήταν που τον εξόργισε και ξέσπασε χτυπώντας τους.

«Δεν πατήσαμε στο χαλί. Αφού είδαμε πως είναι καλά τον αφήσαμε να τελειώσει την προσευχή. Ο συνάδελφος δέχθηκε επίθεση και μετά και εγώ. Έδειξε με το δάχτυλο τον ουρανό και είπε «Αλλάχ Ακμπάρ», κατέθεσε μεταξύ άλλων ένας εκ των δυο πυροσβεστών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 31χρονο για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη όπως ακόμη και για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.

To Top