Κατήγγειλε πως ο αδελφός του πρώην συζύγου της ασέλγησε σε βάρος της κόρης της – Γιατί απορρίφθηκε η έγκληση με διάταξη της Εισαγγελίας

Ο 35χρονος θείος ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι η γυναίκα ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της και το αποκάλυψε στον αδελφό του

Μια γυναίκα κατήγγειλε τον θείο και αδελφό του πρώην συζύγου της για ασέλγεια της κόρης της (και ανιψιάς του) ωστόσο με διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χαλκιδικής απορρίφθηκε η έγκληση της σε βάρος του 35χρονου.

Σύμφωνα με τη διάταξη η εγκαλούσα κατήγγειλε γενικά περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης κόρης της τα οποία φέρονται να έλαβαν χώρα στο πατρικό σπίτι του κατηγορούμενου στη Χαλκιδική.

Ωστόσο, από την έρευνα που έγινε αλλά και την πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε δεν επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα. Επιπλέον, δεν προέκυψαν στοιχεία έστω και κατ’ ελάχιστο αναφορικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης από τον θείο της, αντιθέτως προέκυψε ότι η ανήλικη χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης.

Κατήγγειλε τον θείο για ασέλγεια της κόρης της

freepik

Κατήγγειλε τον θείο για ασέλγεια της κόρης της: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 35χρονος, αρνήθηκε από την αρχή τις κατηγορίες οι οποίες ήταν κακόβουλες και υποστήριξε πως το μόνο που προέκυψε από το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε είναι η προσπάθεια της καταγγέλλουσας, η οποία τυγχάνει τέως σύζυγος του αδελφού του, να σπιλώσει το όνομά του καθώς πριν από 15 περίπου χρόνια που γνώρισε τη μητέρα της εγκαλούσας, συνήψαν ερωτικό δεσμό χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει ότι την ίδια χρονική περίοδο διατηρούσε παράλληλα σχέση και με το μεγαλύτερο αδερφό του.

Νιώθοντας τύψεις ο 35χρονος γι’ αυτό που συνέβη εν αγνοία του διέκοψε κάθε ερωτική σχέση μαζί της και τα εκμυστηρεύτηκε όλα στον αδελφό του προκαλώντας έτσι την έντονη δυσαρέσκεια της τέως συζύγου του, η οποία αρχικά αρνείτο επίμονα την ύπαρξη της οιασδήποτε ερωτικής σχέσης μαζί του κατά το παρελθόν. Όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, όταν της ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε ερωτική σχέση μαζί της, εκείνη αντέδρασε, προτείνοντάς του να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, παράλληλα με τη σχέση που είχε με τον αδελφό του!

Στη συνέχεια όπως διατείνεται ο αδελφός του παντρεύτηκε την καταγγέλλουσα και απέκτησαν ένα παιδί την φερόμενη ως παθούσα. Στην πορεία χώρισαν και η καταγγέλλουσα έκτοτε θεωρεί υπαίτιο τον 35χρονο και για λόγους εκδίκησης προέβη στην καταγγελία.

Επειδή λοιπόν δεν προέκυψε κανένα στοιχείο από την έρευνα η καταγγελία απορρίφθηκε στην ουσία της.

To Top