Καταδικάστηκε 27χρονη για επαιτεία που ασκούσε με το ανήλικο παιδί της

Ένοχη κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 27χρονη που συνελήφθη στη Ρόδο κατηγορούμενη για εμπορία ανθρώπων αλλά και έκθεση του 4χρονου ανήλικου παιδιού της.

Η 27χρονη είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα και καθώς είχε πάρει αναβολή από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, η δίκη της έγινε χθες. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή στην 27χρονη μητέρα.

Η σύλληψη της κατηγορουμένης είχε γίνει στις 2 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διότι επαιτούσε εκμεταλλευόμενη επιτηδευμένα το ανήλικο τέκνο της, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να της προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή τους, ενώ σε βάρος της μητέρας κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

To Top