Ένοχος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 23χρονος Ρομά που μαζί με μία 22χρονη που αθωώθηκε, κατηγορούνται ότι μπήκαν σε σπίτι με σκοπό την κλοπή, όμως έγιναν αντιληπτοί από 38χρονη την οποία φεύγοντας, έβρισαν, απείλησαν με μαχαίρι και τράκαραν και το σταθμευμένο αυτοκίνητό της!

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου εμφανίστηκε η 38χρονη η οποία και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του ζευγαριού, ωστόσο η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και ο 23χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο 23χρονος ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονταν, δήλωσε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι δεν κρατούσε μαχαίρι αλλά ένα κουτί μπύρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 το βράδυ στην πόλη της Ρόδου.

Ο 23χρονος και η 22χρονη μετέβησαν σε κατοικία με σκοπό την κλοπή και αφού την παραβίασαν μπήκαν μέσα, όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν αυτό που ήθελαν να κάνουν, καθώς τους αντιλήφθηκε η 38χρονη, η οποία φροντίζει την κατοικία για λογαριασμό των ιδιοκτητών.

Οι δύο εμπλεκόμενοι προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως τότε ο 23χρονος κατηγορείται ότι έβρισε την 38χρονη και την απείλησε με ένα μαχαίρι, ενώ τράκαραν και το αυτοκίνητό της που βρισκόταν σταθμευμένο, προκαλώντας σε αυτό φθορές!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί εντόπισαν και συνέλαβαν στις οικείες τους, τον 23χρονο και την 22χρονη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν και θα δικαστούν από το αρμόδιο δικαστήριο.

To Top