“Χάκαραν” λογαριασμό ανήλικης και διακίνησαν προσωπικές της φωτογραφίες – Η ποινή που επιβλήθηκε στον 23χρονο

Ο 23χρονος παραδέχθηκε μόνο την κατοχή του υλικού, όταν του το έστειλε φίλος του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τη νεαρή παθούσα.

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έναν 23χρονο καθώς κατηγορείται ότι διακίνησε προσωπικές φωτογραφίες ανήλικης.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με 3ετή αναστολή, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, και κατοχή και διακίνηση του υλικού αυτού.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη, όταν ο κατηγορούμενος απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της παθούσας, μέσω φίλων του, που τον είχαν “χακάρει”. Σύμφωνα με τη δικογραφία, διακίνησε πάνω από 10 φωτογραφίες και δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε μαθήτριας.

Διακίνησε προσωπικές φωτογραφίες ανήλικης

freepik

Για την ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων τέσσερις συγκατηγορούμενοί του, που κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικοι.

Διακίνησε προσωπικές φωτογραφίες ανήλικης: Τι κατέθεσε η παθούσα

Η παθούσα, 22 ετών σήμερα, περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει μέχρι και σήμερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι επηρεάστηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ενώ το υλικό αυτό -κατά την ίδια- διακινήθηκε ακόμη και σε άτομα του περιβάλλοντός του. Η φίλη της ανέφερε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, η παθούσα έγινε αντικοινωνική, χαρακτηρίζοντας ως τρομακτικό αυτό που πέρασε και περνάει. “Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν έτρωγε” κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος παραδέχθηκε μόνο την κατοχή του υλικού, όταν του το έστειλε φίλος του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τη νεαρή παθούσα.

To Top