Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πατέρα που έπιασε απ’ τον λαιμό την ανήλικη κόρη του και την έσερνε στη βεράντα

Το κορίτσι, 18 ετών σήμερα περιέγραψε στο δικαστήριο τις στιγμές τρόμου που πέρασε στα χέρια του πατέρα της όχι μόνο εκείνη αλλά και η αδελφή της.

Στο εδώλιο του Tριμελoύς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε ο 48χρονος που πριν 3 χρόνια έσερνε στη βεράντα την ανήλικη κόρη του αφού πρώτα την είχε πιάσει από τον λαιμό.

Το κορίτσι, 18 ετών σήμερα περιέγραψε στο δικαστήριο τις στιγμές τρόμου που πέρασε στα χέρια του πατέρα της όχι μόνο εκείνη αλλά και η αδελφή της. 

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα της 18χρονης με την νεαρή να μην επιθυμεί ούτε ποινική διαμεσολάβηση για την υπόθεση. 

Ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή κατά των δύο ανήλικων κοριτσιών του και καταδικάστηκε από το Δικαστήριο σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Έσερνε στη βεράντα την ανήλικη κόρη του: Το χρονικό της υπόθεση

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o κατηγορούμενος είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και στο πλαίσιο δικαστικής απόφασης πήρε τα τρία του παιδιά (δύο κορίτσια και ένα αγόρι) για να μείνουν μαζί του για κάποιο διάστημα.

Στο αυτοκίνητο, καθώς έφευγαν από το σπίτι της μητέρας τους, ο κατηγορούμενος ήθελε να πάρει τα κινητά τηλέφωνα των κοριτσιών ηλικίας 15 και 14 χρονών τότε, ενώ τα έβριζε, τα απειλούσε και έλεγε ότι δεν είναι δικά του παιδιά.

Όταν έφτασαν στο σπίτι άφησε τα δύο κορίτσια, βγήκε με τον γιο του, επέστρεψαν, άρχισε πάλι να βρίζει τα κορίτσια, ήθελε να τους πάρει τα κινητά τηλέφωνα και αυτά δεν τα έδιναν, γιατί δεν θα είχαν τρόπο επικοινωνίας με τη μητέρα τους.

Κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος έδωσε στην μεγάλη του κόρη (15 χρονών τότε) δύο σφαλιάρες, την έπιασε από τον λαιμό, την έριξε στην βεράντα του σπιτιού και την έσερνε. Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν και η 14χρονη τότε μικρή κόρη, προσπαθούσε να σώσει την αδελφή της από τα χέρια του πατέρα τους, σύμφωνα με κατάθεση της 18χρονης σήμερα μεγάλη κόρης του, που ενηλικιώθηκε.

To Top