Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε έναν άντρα που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου της.

Κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία της γυναίκας ότι την απείλησε πως θα πάει στη δουλειά της και θα την «ξεφτιλίσει».

Σε μία επεισοδιακή κατάθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας η καταγγέλλουσα λιποθύμησε, υποστήριξε πως έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ με τον σύζυγό της έκαναν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί. Κατηγόρησε τον κατηγορούμενο ότι είχε εξωσυζυγική σχέση και πρόσθεσε ότι η νέα σύντροφός του έμεινε έγκυος πριν οι δυο τους λύσουν το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Για το επίδικο συμβάν, κατέθεσε πως στις 15 Νοεμβρίου ο κατηγορούμενος τής έστειλε κάποια μηνύματα, που την έκαναν να τρομοκρατηθεί.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως έστειλε το μήνυμα, λέγοντας όμως ότι δεν σκόπευε να πάει στη δουλειά της και ότι ήθελε μόνο να σταματήσει τη δική της συμπεριφορά.

«Έχω απηυδήσει, δεν ήθελε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης. Ήθελα να ξεκόψω αυτήν τη σχέση γιατί είχε καταντήσει άρρωστη», είπε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ο ίδιος και η καταγγέλλουσα έκαναν προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Είχα μια σχέση και όταν έμαθε ότι η άλλη κοπέλα είναι έγκυος, έχασε τη μπάλα», ανέφερε σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυριζόμενος ότι η πρώην σύντροφός του παραβιάζει την ιδιωτικότητά του, τον παρακολουθεί και του επιτίθεται σε δημόσιους χώρους, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί τον χωρισ

To Top