Πιερία: Ποινή φυλάκισης σε συνταξιούχο πυροσβέστη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης σε κάμπινγκ

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυρίστηκε ότι πήρε το κορίτσι στην πλάτη του, 1 -2 φορές, και το πέταξε στη θάλασσα. Μίλησε για παρεξήγηση.

Για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης σε κάμπινγκ στην Πιερία κατηγορείται ένας συνταξιούχος πυροσβέστης στην Πιερία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι αποπλάνηση ανήλικης και του αναγνωρίστηκε και το ελαφρυντικό μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το grtimes.grπρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών ενώ του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης από συνταξιούχο: Το χρονικό

Η 10χρονη – μέλος 4μελους οικογένειας – τον Ιούλιο του 2014 πήγε διακοπές χωρίς τους γονείς, με την οικογένεια της φίλης της. Μετέβησαν σε κάμπινγκ της Πιερίας, όπου βρισκόταν και ο συνταξιούχος πυροσβέστης. Ο τελευταίος έπαιζε με τα παιδιά και έκαναν δραστηριότητες την παραλία ή στη θάλασσα.

Σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης από συνταξιούχο

freepik

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος πρότεινε στην 10χρονη να κάνουν αγώνες κολύμβησης. Στη συγκεκριμένη περιοχή η θάλασσα ήταν βαθιά και καλυπτόταν το σώμα της από το νερό . Τότε φέρεται πως άρπαξε το κορίτσι και προχώρησε σε ανάρμοστες πράξεις.

Το κορίτσι φώναξε “άσε με, άσε με” και απεγκλωβίστηκε. Η μικρή πήρε τη μητέρα της τηλέφωνο και την επόμενη μέρα επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της.

Είπε τι έγινε στη μητέρα της και μετά οι γονείς επισκέφτηκαν το κάμπινγκ να τους δείξει ποιος είναι ο δράστης και τον υπέδειξε. Στη συνέχεια υπέβαλαν μήνυση εναντίον του κατηγορούμενου και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδόθηκαν και ισχυρίστηκε ότι πήρε το κορίτσι στην πλάτη του, 1 -2 φορές, και το πέταξε στη θάλασσα. Μίλησε για παρεξήγηση.

To Top