Καταδικάστηκαν πατέρας και γιός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 43χρονου… για ένα κομμάτι καλώδιο!

Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω κάθισαν σήμερα Δευτέρα δύο Αθίγγανοι ηλικίας 50 και 34, πατέρας και γιος που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 43χρονου για ένα κομμάτι καλώδιο, τον Μάϊο του 2022, όπως έγραψε το dikastiko.gr

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος βρέθηκε στις 30 Μαΐου 2022 σε κωματώδη κατάσταση με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε παράπηγμα εντός πρώην μάντρας σκραπ στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καλλιθέας από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας για ένα κομμάτι καλώδιο

dimokratiki.gr

Το θύμα της επίθεσης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ήδη διαμένει με συγγενείς του στην Αυστραλία. 

Απόπειρα ανθρωποκτονίας για ένα κομμάτι καλώδιο: Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr , στο 4° χλμ της Ε.Ο Ρόδου – Λίνδου τις απογευματινές ώρες της συγκεκριμένης μέρας, οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου βρίσκεται η οικία του 43χρονου προκειμένου να κλέψουν καλώδια που βρίσκονταν στο χώρο, διαπληκτίσθηκαν φραστικά μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού άρχισαν να του καταφέρνουν με μανία επαναλαμβανόμενα κτυπήματα στο σώμα και κυρίως στο λαιμό, ο 34χρονος με ένα τμήμα μεταλλικού σίδερου που βρήκε στο οικόπεδο και ο συγκατηγορούμενός του με τα χέρια.

Στη συνέχεια, αφού μετέφεραν μαζί το σώμα του παθόντος, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του εξαιτίας της αιμορραγίας από τα κτυπήματα που είχε ήδη δεχθεί στο λαιμό, στο εσωτερικό του καταλύματός του, κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με το σίδερο.

Και οι δύο καταδικασθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές σε υποθέσεις κλοπών, ληστειών και ναρκωτικών.

To Top