Ποινή φυλάκισης σε αστυνομικό για ψευδή καταμήνυση και ψευδή κατάθεση σε βάρος Λιμενικού

Η 41χρονη στην κατάθεσή της επισήμανε ότι η ίδια δέχθηκε φραστική επίθεση από τον απόστρατο αστυνομικό, ο οποίος τη θεώρησε υπεύθυνη για την αποστολή μιας επιστολής, ενώ ο κατηγορούμενος στην απολογία του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η λιμενικός του επιτέθηκε αναίτια.

Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας σε συνταξιούχο αστυνομικό για ψευδή καταμήνυση και ψευδή κατάθεση σε βάρος μιας Λιμενικού.

Όλα ξεκίνησαν μετά από επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ τους την Πρωτοχρονιά του 2017, και συγκεκριμένα μετά από μια φραστική επίθεση του αστυνομικού κατά της Λιμενικού, αλλά και μια επιστολή για προσωπικά θέματα.

Όπως μεταδίδει το eleftheria.gr, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συνταξιούχος αστυνομικός μετά την αρχική μήνυση της λιμενικού καταμήνυσε στη συνέχεια, ψευδώς όπως αποδέχθηκε, τη 41χρονη.

Τι υποστήριξαν στις καταθέσεις τους

Υποστήριξε ότι στη Σκόπελο και στις αρχές Ιανουαρίου του 2017 εκείνη τον πλησίασε «ασκεπής και με πολιτικό μπουφάν» και με επιτακτικό ύφος του είπε «πάρε το αμάξι αμέσως», «κάνοντας τα χέρια της γροθιές», εξυβρίζοντάς τον.

Η 41χρονη στην κατάθεσή της επισήμανε ότι η ίδια δέχθηκε φραστική επίθεση από τον απόστρατο αστυνομικό, ο οποίος τη θεώρησε υπεύθυνη για την αποστολή μιας επιστολής, ενώ ο κατηγορούμενος στην απολογία του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η λιμενικός του επιτέθηκε αναίτια.

To Top