Αθώος ο πατέρας που κατηγορούνταν ότι απειλούσε την 17χρονη κόρη του να κάνει έκτρωση

“Δεν προέκυψε ότι ο πατέρας απεύθυνε στην ανήλικη απειλές ότι θα την αναγκάσει να κάνει έκτρωση”, υποστήριξε η εισαγγελέας της έδρας.

Αθώος κρίθηκε ο 57χρονος πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι απειλούσε την 17χρονη κόρη του προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει έκτρωση.

Υπενθυμίζεται ότι, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του 57χρονου, και το δικαστήριο συμφώνησε.

“Εκδήλωσε την εύλογη αγωνία του για το παιδί του, όπως όλοι οι γονείς. Η αγωνία του είναι ότι θα αλλάξει ριζικά η ζωή του ανηλίκου παιδιού του. Ήταν πολύ ψύχραιμος. Δεν προέκυψε ότι ο πατέρας απεύθυνε στην ανήλικη απειλές ότι θα την αναγκάσει να κάνει έκτρωση”, υποστήριξε η εισαγγελέας της έδρας.

Απειλούσε την κόρη του για να κάνει έκτρωση

eurokinissi

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία που έκανε η ανήλικη μαζί με την μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγο του 57χρονου προχώρησε στη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα.

Απειλούσε την κόρη του για να κάνει έκτρωση: Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη, υπέβαλε μήνυση για απαγωγή στον σύντροφο της 17χρονης κόρης του.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο άνδρας μετέβαινε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εξαναγκάσει την κόρη του να διακόψει την κύηση.

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ή απειλής στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο 24ωρο μόνο, έγιναν άλλες οκτώ συλλήψεις μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, είτε σε βάρος συντρόφων είτε γονέων.

To Top