Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δεν κατέβηκε από το διαμέρισμα με το παιδί διότι φοβήθηκε γιατί από όταν χώρισαν έχει δεχτεί ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης έκατσε σήμερα το μεσημέρι για να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, ένας άντρας που έχασε τον έλεγχο όταν η πρώην σύντροφός του, αρνήθηκε να δει το παιδί τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και 15 ημερών με 3ετή αναστολή.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας στο δικαστήριο, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο κατηγορούμενος επέμενε με γραπτά μηνύματα και τηλέφωνα ώστε να δει το παιδί τους σε χρονικό διάστημα όπου δεν είχε συμφωνηθεί νωρίτερα με την σύντροφό του.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε ξεκίνησε να την βρίζει αισχρά και να τις στέλνει απειλητικά μηνύματα, βάζοντας στο στόχαστρο μάλιστα και το παιδί τους λέγοντας ότι θα πετάξει πράγματα του παιδιού  σε ένα άγνωστο σημείο και θα της στείλει βίντεο με την πράξη του.

Απευθυνόμενη προς τους δικαστές η γυναίκα τόνισε ότι φοβήθηκε τον κατηγορούμενο διότι όπως κατήγγειλε από την ημέρα που χώρισαν την έχει απειλήσει πολλές φορές ενώ μάλιστα στο παρελθόν έχει δεχτεί ακόμα και απειλές για την ζωή της. Αυτός όπως ανέφερε είναι και ο λόγος που φοβήθηκε και δεν κατέβηκε από το διαμέρισμα με το παιδί όπως αυτός της ζητούσε επίμονα.

«Δεν τον εμπόδισα ποτέ να βλέπει το παιδί μας και είναι αυτό που επιθυμώ, ωστόσο πάντα καταλήγουμε σε καβγάδες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Το μεσημέρι της Κυριακής μου είπε “είμαι τρελός και ικανός για όλα”. Κάλεσα την αστυνομία γιατί αισθάνθηκα απειλή για τη ζωή μου», κατέθεσε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και ειδικότερα δεν δέχεται την κατηγορία ότι πήγε σε χρόνο που δεν ήταν προκαθορισμένος κάτω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι το μόνο που ζητούσε είναι να δει το παιδί του έστω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και ύστερα να αποχωρήσει.

To Top