Καταδίκη των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ για ναρκωτικά, αναβολή στους τρεις με μαχαίρια και πυρσό – Εκπαιδευτικός ανάμεσά τους

Ανάμεσα στους καταδικασθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν και ένας εκπαιδευτικός, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρι

 

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν με ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή τους έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν την έναρξη του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αφού οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οι δύο κατηγορούμενοι -42 και 44 ετών- παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τις απολογίες τους δήλωσαν περιστασιακοί χρήστες. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους δύο οπαδούς, συνελήφθησαν ακόμα τρεις, οι δύο με μαχαίρια και ο ένας με πυρσό. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων και κατά περίπτωση για οπλοφορία και κατοχή πυρσού.

Πρόκειται για έναν 56χρονο εκπαιδευτικό-γυμναστή, έναν 34χρονο ιδιωτικό υπάλληλο και έναν 20χρονο φοιτητή που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από όπου πήραν αναβολή υπό τον όρο να μην παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες ή προπονήσεις του ΠΑΟΚ μέχρι να γίνει η δίκη.

To Top